PETA LOKASI WORKSHOP SUS

Photobucket
Alamat :
5194-H, Lorong Taman Setia,
Batu 2, Jalan Kuala Krai,
15050 Kota Bharu,
Kelantan.
No. Telefon : 09-7470852

09 February 2012

BANTAL HANTARAN DAN CINCIN PERTUNANGAN SUS

 Assalamualaikum sem0!
SUS percaya ramai yang sudah tahu mengenai pertunangan SUS pada Hari Raya Cina bulan lepas sebab SUS dah upload gambar banyak-banyak di facebook.. Hehehe.. Kepada yang belum tahu, SUS telah pun menjadi tunangan orang pada 23 January 2012.. Sebab tu la SUS tutup workshop 2-3 hari untuk buat persiapan..

 Untuk memenuhkan dulang hantaran, SUS buat sebijik bantal ala-ala frame gambar gitu.. Dah banyak sangat dulang ngan makanan.. So, SUS decide untuk buat bantal macam ni..

 Body bantalnya SUS guna thai silk yang beli kat KAMDAR.. Cakap siap-siap kat sini.. Nanti ramai pulak yang bertanya nak beli kat mana sebab SUS tak jual thai silk ni.. Hehehe..

 Bunga-bunganya SUS guna felt lembut.. Manik berlian iron-on tu SUS tenyeh guna hot fix applicator jugak..

 Rama-rama ni tetap jadi pilihan.. Hehehe..

 Yang ni pulak adalah bantal untuk letak cincin.. Body bantal dan bunga sem0nya guna felt lembut.. Daun-daun sirih tu adalah idea MAMA dan INA.. Daun sirih tipo je ni.. Segar sampai bila-bila.. Hik.. Hik.. Hik..

 Bunga-bungaan ni sem0 SUS potong guna big shot je.. SUS mix & match dengan macam-macam die bunga yang SUS ada.. Ni la cincin tunang untuk En. Abang SUS.. Cincin tu diikat di tengah bantal guna ribbon..

 Jaga cincin ni elok-elok yea abang.. Ayang dah beli size besar siap-siap.. Kalau abang dah gemoks pun still boleh pakai lagi kan? Hahahaha..

Ni la rupanya En. Abang SUS.. I love you abang!!! Hehehehe..

Korang sem0 doakan SUS cepat-cepat kawen yea.. ^__^


SUPPLIES :Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...