PETA LOKASI WORKSHOP SUS

Photobucket
Alamat :
5194-H, Lorong Taman Setia,
Batu 2, Jalan Kuala Krai,
15050 Kota Bharu,
Kelantan.
No. Telefon : 09-7470852

08 August 2012

HAIRCLIP UNTUK HARI RAYA ~~~

 Hye sem0!
Dah nak beraya nampaknya kite sem0.. Camne dengan persiapan korang.. Dah lengkap ke sem0nya? SUS boleh la.. Bersederhana sahaja.. Maybe sebab dah tua kot.. Takde la excited mana nak beraya sakan.. Hehehe..

Tapi korang masih sempat untuk siapkan hairclip comel untuk anak-anak atau pun adik-adik korang bagi pelengkap gaya pada hari raya.. Save bajet sket! Hahaha..

 Nak buat hairclip sendiri senang je.. Lagi-lagi kepada korang yang ada big shot.. Untuk buat bunga macam ni SUS gunakan dies seperti di bawah..

 Hibiscus Dienamics..

Mini Royal Roses Die-namics..

 Bunga ni dibuat daripada felt lembut.. Kalau nak guna felt keras pun boleh jugak.. Tapi SUS lebih sukakan felt lembut sebab nampak gebu..

 Bunga ros dan daun cinonet ni gunakan dies seperti di bawah..

 Mini Rolled Rose Die-namics..
Royal Leaves Die-namics..

 Yang ni pun SUS gunakan felt lembut.. ^___-

 Yang ni pulak headband bunga-bunga.. Kalau ada yang berminat nak beli headband design ni boleh la ke kiosk SUS n d FELT PRODUCT di Tesco Kota Bharu.. Buat masa ni memang takde jual online..

Bunga ni pulak gunakan dies seperti di bawah..
Fringed Perennial Die-namics..

Terima kasih sem0 kerana sudi baca post ni.. InsyaAllah SUS akan kongsikan lebih tips lagi.. Doa-doakan la SUS boleh beli camera yang boleh rakam-rakam.. Boleh ajar korang melalui video pulak lepas ni.. Ahaks! Berangan kuat! :PSUPPLIES :Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...