PETA LOKASI WORKSHOP SUS

Photobucket
Alamat :
5194-H, Lorong Taman Setia,
Batu 2, Jalan Kuala Krai,
15050 Kota Bharu,
Kelantan.
No. Telefon : 09-7470852

11 July 2012

FELT CRAFT WORKSHOP : ID CARD HOLDER

Assalamualaikum sem0!
Pada 13 Julai 2012 ini SUS n d FELT PRODUCT akan menganjurkan felt craft workshop.. Design yang akan diajar adalah ID Card Holder hasil design Ka Ja dari Jajakraf.. Setiap peserta akan menerima modul ID Card Holder dari Kak Ja sendiri.. Yang akan mengajar workshop ni adalah SUS sendiri.. SUS telah berkolaborasi dengan Kak Ja untuk memberi peluang kepada peminat Kak Ja untuk belajar dengan lebih terperinci lagi bagaimana untuk menghasilkan ID Card Holder yang cantik.. Ada yang menyangka Kak Ja akan turun ke Kota Bharu.. Tidak yea kawan-kawan.. Hanya 10 peserta sahaja diterima untuk satu-satu masa felt craft workshop yang dianjurkan oleh SUS.. Tak berbaloi la pulak kalau Kak Ja nak turun sendiri ke Kota Bharu ni kan.. Jadi, SUS hanya sebagai wakil dari Kak Ja untuk mengajar korang sem0 bagaimana untuk mengahsilkan ID Card Holder ini..

Mana la tau pada masa akan datang SUS akan menganjurkan felt craft workshop secara besar-besaran la pulak kan.. Bleh la ajak Kak Ja turun ke tanah semenanjung ini.. ^__-

TARIKH :
13 Julai 2012

MASA :
9 am - 12.30 pm

TEMPAT :
Workshop SUS Kota Bharu,
5194-H, Lorong Taman Setia,
Batu 2, Jalan Kuala Krai,
15050 Kota Bharu,
Kelantan.

YURAN :
RM45

Material dan peralatan akan disediakan oleh pihak SUS dan para peserta tidak perlu membawa apa-apa.. Minum pagi juga akan disediakan untuk para peserta..

Untuk pendaftaran sila hubungi LISA di nombor telefon 09-7470852.. Deposit sebanyak RM20 diperlukan untuk booking tempat.. Pihak kami hanya menyediakan 10 tempat sahaja!!!

Daftar sekarang sebelum terlambat!!!
Para peserta akan diberikan diskaun sebanyak 10% untuk membeli-belah di Workshop SUS pada hari tersebut!!!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...