PETA LOKASI WORKSHOP SUS

Photobucket
Alamat :
5194-H, Lorong Taman Setia,
Batu 2, Jalan Kuala Krai,
15050 Kota Bharu,
Kelantan.
No. Telefon : 09-7470852

21 January 2012

FRAME GAMBAR SIMPLE

 Hi sem0!
Baru-baru ni SUS ada siapkan frame yang sangat simple.. Disebabkan SUS memang suka ambil dan print gambar-gambar, terpaksa la memikirkan idea supaya gambar tersebut boleh dipamerkan dengan cantiknya di sudut-sudut workshop SUS ni.. Takde la gambar yang dah siap print tu terselit je kat mana-mana selepas SUS boring tengok gambar tersebut.. Hahahaha.. Hurmmm.. Salah satu hobi SUS yang sudah pastinya akan menyemakkan laci-laci dan almari di rumah.. Endingya SUS akan buang jugak kalau rasa dah agak menyemak.. Hehehehe..

 SUS buat simple-simple je sebab memang takde masa nak mengadap lama-lama.. Sem0 keje potong-memotong dibantu dengan big shot.. Sangat membantu dalam projek-projek ekspres seperti ini..

 Tarrraaaaaa...!!! Ada fan yang request kat fesbuk SUS nak tengok kat bahagian belakang.. Begini la rupa di bahagian belakang frame SUS ni..

 Kalau nak belajar buat frame seperti ini jangan lupa dapatkan SUS's FELT KIT keluaran Mac 2012 nanti.. Felt kit ini adalah terhad yea.. Kalau dah habis stock tidak akan direstock lagi buat selama-lamanya.. Tunggu untuk keluaran lain pada bulan April pulak yea.. SUS akan cerita lebih lanjut pada entry akan datang nanti mengenai felt kit ini ok.. Nanti dah nak dekat-dekat la.. Sekarang ni baru dalam proses nak hantar printing.. ^__-

 Hehehe.. SUS pun nak letak gambar sendiri jugak.. Takkan INA jerrr.. Dulu berangan nak jadi petroleum engineer.. Sebab tu frame color hijau putih.. Kalau tak dapat keje dengan company minyak lain, Petronas pun jadi lerr.. Ahaks!

Ni bunga ros fevret.. Jangan marah eh.. Wink.. Wink..

Have a nice weekend!


SUPPLIES :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...